Nadala 2014

Nadala 2014

IMG_1602

Arriba el desembre, el fred i ben aviat les festes de Nadal, el cap d’any i els reis. Ja fa uns dies que amb la Marta pensem quina nadala volem fer per desitjar les bones festes als amics i als familiars. Busquem, remenem, provem, descartem i decidim, ja ho tenim clar i mans a l’obra.

Enguany farem estrelles encunyades (troquelades) i gravades amb papers i cartolines dels mostraris de l’avi Josep (el meu pare), els que feia servir per anar vendre el  paper per embolicar, i relligades entre elles tot cosint-les a màquina amb fil.

Gairebé mil estels, no són pas pocs. Hi hem posat la força dels braços i la paciència del cosir, però com sempre ho fem il·lusió; ha sigut un bon moment per  recordar:  les paraules de Rabindranath Tagore  “ deixeu-me  creure que entre totes les estrelles n’hi ha una que guia la meva vida”,  o quan cantem a casa la cançó dels Esquirols“ l’estel és el meu company, quan la nit es ben serena, i acampo sota el cel blau i em besa la lluna plena”, i sobretot a les nits d’estiu a Cal Cupons  quan observant les constel·lacions ens diem “No has comptat mai les estrelles quan la nit estén el vel. Elles fan les nits més belles quan llueixen en el cel”.

Per això  arribats a aquestes dates assenyalades ens agrada recordar-vos i desitjar-vos amb la nadala unes bones festes de nadal i un bon any 2015.

Josep i Marta

IMG_1480IMG_1482IMG_1489IMG_1513IMG_1483IMG_1487

Comments are closed.