Nadala 2013

Nadala 2013

2013TARNADALA_012

Quan s’acaba l’any arriba el Nadal amb les seves festes, tradicions i preparem vetllades agradables amb la família i els amics.

Nadal, Sant Esteve, Cap d’any i Reis d’Orient un seguit de dates assenyalades que ens permeten recordar-nos de tot i de tots.

Des de casa nostra us volem desitjar unes bones festes i sobretot que tinguem un millor any nou 2014,  però també ens agradaria que amb motiu de les festes donen oportunitats per fer entrar la llum del sol, de la lluna, del carrer,  de l’exterior,… a dins a casa nostra; una llum que ens permeti mirar les coses d’una altre manera, una llum que doni noves llums, noves tonalitats, nous colors, que ens plantegi visions diferents de les coses, des de les més quotidianes a les més globals; una llum que ens ajudi a enfocar les coses  de manera diferent.

Estem convençuts que aquesta llum ens ajudarà a créixer com a persones i ben segur que ens farà més…….. poseu-hi el que vulgueu.

Aquest any quan preparàvem la nadala, i veient les diferents dificultats que col·lectivament  vivim, ens venia de gust proposar-vos que obrim les finestres i “deixem entrar la llum que ens fa créixer”.

Marta i Josep

Nadal del 2013

2013TARNADALA_0042013TARNADALA_0052013TARNADALA_008

Comments are closed.