la moto Ossa de cal Gros

la moto Ossa de cal Gros

I es que mereix tot un bon apartat aquest vehicle de dues i tres rodes a la seva època.

 

 

 

 

 

 

El Jesús, el meu sogre, i família es van comprar una moto per anar d’excursions, també de càmping, per allà el 1959.  Quan avui anar de càmping portem el cotxe amb remolc o amb un gran maleter, per aquella època , el Jesús, l’Antònia,  la Marta i l’Isabel, carregaven la moto amb la tenda, les cadires i els atuells i cap a la platja, a Blanes. Els comentaris els hi poseu vosaltres.

Una moto que després d’estar molt de temps abandonada la vàrem recuperar, restaurar i la fem circular ocasionalment.

Amb el temps s’ha perdut el sidecar i alguna cosa més i també ha envellit, però l’afició del meu germà Albert en rehabilitar vehicles va generar la motivació per emprendre un projecte engrescador i la Marta ja s’hi trobava a sobre com quan era xica.

Apart de la rehabilitació, calia posar en ordre els papers de la moto: demostrar que era nostra (sort de les fotos), anar al notari, passar la ITV, recuperar la matrícula, l’assegurança,…… i

 

 

 

 

 

 

 

Tot l’esforç i feina te recompensa, oi ?

Doncs a fer-la corre i donar-l’hi una altre vida potser ?. De moment hem recuperat allò que va estar ple de vivències durant molt de temps. I els més joves, ens toca mantenir-ho, recordar i gaudir-ho.

quatre generacions
velocitat a tope ! o no !

 

 

Comments are closed.