La FUB creix

La FUB creix

projecte CU+ FUB

Després de 18 mesos de la primera pedra, avui s’ha inaugurat formalment el nou edifici de la Clínica Universitària de la Fundació Universitària del Bages.

El projecte universitari de Manresa creix en espais i l’avinguda universitària consolida el seu nom a base de concentrar equipaments dedicats al coneixement i la recerca, configurant al costat també de la nova residència d’estudiants el campus de Manresa; creix en serveis, pensats per a la comunitat universitària però que reverteixen positivament a tota la ciutat, i el nou equipament permet créixer també en oferta formativa.

Aquest és el resultat de l’esforç de molta gent, que ha basat el seu treball en la constància, la feina ben feta i l’ambició sàviament gestionada; aquest és el fruit d’una feina feta sense presses però sense aturar-se, tenint sempre els objectius ben clars.

La FUB ha estat i és un projecte de ciutat que grups polítics, agents econòmics i socials han sumat complicitats per a fer-ne una referència positiva de la ciutat.

Avui doncs, s’ha inaugurat el nou edifici de la Clínica Universitària, i amb aquest equipament s’eixamplen les possibilitats de treball i de col·laboració de la FUB amb el sector sanitari, un sector que genera no solament benestar col·lectiu, sinó també riquesa i molts llocs de treball a Manresa i comarca.

Aquesta ha estat una inversió que posa els millors fonaments en l’economia del coneixement  per tal de que Manresa pugui traçar el seu present i futur amb il·lusió i confiança.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible!

1a pedra Fub1a pedra nou edifici FUB

Comments are closed.